Kunci Gitar / Chord Gitar Nerimo Pisah - Didik Budi Feat. Cindi


Berikut ini adalah kunci gitar lagu Nerimo Pisah yang dibawakan oleh Didik Budi feat. Cindi. Gunakan kotak pencarian untuk menemukan kunci gitar atau chord gitar lagu favoritmu yang lainnya atau buka dan telusuri pada kategori Chord di Metroagc.com ini.



Chord Gitar Nerimo Pisah - Didik Budi feat. Cindi



Capo : fret 2

(Intro) C D Bm Em
Am D G

G
ora gampang..
G7 C
nggonku nglaleke kabeh kenangan..
Cm Bm
seng ketoto rapi.. neng relung ati iki
Am D G D
kowe wes kepatri dadi nomer siji..

G
nanging piye..
G7 C
kabeh iki mergo wong tuoku..
Cm
seng ra paring restu..
Bm
kanggo hubungane dewe..
Am D G
mugo wae kowe iso sadar diri..

Am D G Em
gek nerimo.. seng legowo..
Am D G
mugo nganti iklas ra dadi kuciwo..

(Chorus)
C D
iki pancen dalane Gusti..
Bm Em
kowe ro aku ora dadi siji
Am D G
kudu tak trimo senajan ati iki loro

C D
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
Bm Em
sek durung iso nompo kahananmu..
Am D G
aku pasrah nek pancen kudu pisah..

(Int.) C D Bm Em Am D G
C D Bm Em Am D G

G
nanging piye..
G7 C
kabeh iki mergo wong tuoku..
Cm
seng ra paring restu..
Bm
kanggo hubungane dewe..
Am D G
mugo wae kowe iso sadar diri..

(Chorus)
C D
iki pancen dalane Gusti..
Bm Em
kowe ro aku ora dadi siji
Am D G
kudu tak trimo senajan ati iki loro

C D
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
Bm Em
sek durung iso nompo kahananmu..
Am D G
aku pasrah nek pancen kudu pisah..

C D
iki pancen dalane Gusti..
Bm Em
kowe ro aku ora dadi siji
Am D G
kudu tak trimo senajan ati iki loro

C D
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
Bm Em
sek durung iso nompo kahananmu..
Am D G
aku pasrah nek pancen kudu pisah..
Am D G
aku pasrah nek pancen kudu.. pisah..

Variasi Chord

(Intro) F G Em Am
Dm G C

C
ora gampang..
C7 F
nggonku nglaleke kabeh kenangan..
Fm Em
seng ketoto rapi.. neng relung ati iki
Dm G C G
kowe wes kepatri dadi nomer siji..

C
nanging piye..
C7 F
kabeh iki mergo wong tuoku..
Fm
seng ra paring restu..
Em
kanggo hubungane dewe..
Dm G C
mugo wae kowe iso sadar diri..

Dm G C Am
gek nerimo.. seng legowo..
Dm G C
mugo nganti iklas ra dadi kuciwo..

(Chorus)
F G
iki pancen dalane Gusti..
Em Am
kowe ro aku ora dadi siji
Dm G C
kudu tak trimo senajan ati iki loro

F G
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
Em Am
sek durung iso nompo kahananmu..
Dm G C
aku pasrah nek pancen kudu pisah..

(Int.) F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm G C

C
nanging piye..
C7 F
kabeh iki mergo wong tuoku..
Fm
seng ra paring restu..
Em
kanggo hubungane dewe..
Dm G C
mugo wae kowe iso sadar diri..

(Chorus)
F G
iki pancen dalane Gusti..
Em Am
kowe ro aku ora dadi siji
Dm G C
kudu tak trimo senajan ati iki loro

F G
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
Em Am
sek durung iso nompo kahananmu..
Dm G C
aku pasrah nek pancen kudu pisah..

F G
iki pancen dalane Gusti..
Em Am
kowe ro aku ora dadi siji
Dm G C
kudu tak trimo senajan ati iki loro

F G
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
Em Am
sek durung iso nompo kahananmu..
Dm G C
aku pasrah nek pancen kudu pisah..
Dm G C
aku pasrah nek pancen kudu.. pisah..


Next Post Previous Post