Kunci Gitar / Chord Gitar Wis Bedo - Lala Atila


Berikut ini adalah chord gitar lagu Wis Bedo yang dinyanyikan oleh Lala Atila. Gunakan kotak pencarian untuk menemukan kunci gitar lagu favoritmu yang lainnya atau buka dan telusuri pada kategori Chord di Metroagc.com ini.



Chord Gitar Wis Bedo - Lala Atila



Capo di fret 4

(Intro) C G E Am -G
F G C..

C G/B Am G
mbiyen.. tau ono crito..
F G -F
kowe.. bakal tetep setio..
Em Am -Em
nanging.. saiki is bedo..
F G -F
kowe.. ninggal aku lungo..

Em Am Em Am A
kabeh janjimu.. tibane amung semu..
Dm
ning ngarepku ngomong sayang..
G
ning mburi tresnomu ilang..

(Chorus)
-E Am Dm
rasamu.. saiki wis bedo..
G C
mergo ono.. ati sing liyo..
E Am Dm
tak ikhlasne kowe gandeng liyane..
-Em F G
senadyan atiku.. abot rasane..
E Am
tak golek tresno liyane..

(Int.) Dm G F
Dm G..

Em Am Em Am A
kabeh janjimu.. tibane amung semu..
Dm
ning ngarepku ngomong sayang..
G
ning mburi tresnomu ilang..

(Chorus)
-E Am Dm
rasamu.. saiki wis bedo..
G C
mergo ono.. ati sing liyo..
E Am Dm
tak ikhlasne kowe gandeng liyane..
-Em F G
senadyan atiku.. abot rasane..

E Am Dm
rasamu.. saiki wis bedo..
G C
mergo ono.. ati sing liyo..
E Am Dm
tak ikhlasne kowe gandeng liyane..
-Em F G
senadyan atiku.. abot rasane..
-E Am
tak golek tresno liyane..



Lala Atila - Wis Bedo

(Intro) E B G# C#m -B
A B E..

E B/D# C#m B
mbiyen.. tau ono crito..
A B -A
kowe.. bakal tetep setio..
G#m C#m -G#m
nanging.. saiki is bedo..
A B -A
kowe.. ninggal aku lungo..

G#m C#m G#m C#m C#
kabeh janjimu.. tibane amung semu..
F#m
ning ngarepku ngomong sayang..
B
ning mburi tresnomu ilang..

(Chorus)
-G# C#m F#m
rasamu.. saiki wis bedo..
B E
mergo ono.. ati sing liyo..
G# C#m F#m
tak ikhlasne kowe gandeng liyane..
-G#m A B
senadyan atiku.. abot rasane..
G# C#m
tak golek tresno liyane..

(Int.) F#m B A
F#m B..

G#m C#m G#m C#m C#
kabeh janjimu.. tibane amung semu..
F#m
ning ngarepku ngomong sayang..
B
ning mburi tresnomu ilang..

(Chorus)
-G# C#m F#m
rasamu.. saiki wis bedo..
B E
mergo ono.. ati sing liyo..
G# C#m F#m
tak ikhlasne kowe gandeng liyane..
-G#m A B
senadyan atiku.. abot rasane..

G# C#m F#m
rasamu.. saiki wis bedo..
B E
mergo ono.. ati sing liyo..
G# C#m F#m
tak ikhlasne kowe gandeng liyane..
-G#m A B
senadyan atiku.. abot rasane..
-G# C#m
tak golek tresno liyane..


Next Post Previous Post