Kunci Gitar / Chord Gitar Wates Tresnoku - Variz Feat. Venny


Berikut ini adalah chord gitar lagu Wates Tresnoku yang dinyanyikan oleh Variz feat. Venny. Gunakan kotak pencarian untuk menemukan kunci gitar atau chord gitar lagu favoritmu yang lainnya atau buka dan telusuri pada kategori Chord di Metroagc.com ini.



Kunci Gitar Lagu Wates Tresnoku - Variz feat. Venny



Capo di fret 5

(Intro) Am Em F G C
Am Em F G C

C
aku.. ngerti..
F
wates tresno iki karo sliramu..
Dm G F C
aku yowes sadar.. dudu sopo-sopomu..

C
duh, kang mas..
F
sepurone yen aku iki salah..
Dm
aku ngerti rosomu..
G C
sampean iki tresno karo aku..

F G
sepurane wes nggawe loro atimu..
F E
wes rapopo masio atiku loro..

(Chorus)
Am
kowe pancen tego..
Em
nglarani ati sing tak jogo..
F G C
tresno tulusku iki mbok sio-sio..

Dm Am
dudu maksud atiku..
G C
nggo nglarani atimu..
Dm Am
mergo wong tuoku..
Em G Am
sing ora setuju..

F G C Am
orapopo.. kowe milih karo wong liyo..
F G C
mugo langgeng lan uripmu mulyo..

(Int.) Am Dm G C
F Em G..

F G
sepurone wis nggawe loro atimu..
F E
wes rapopo masio atiku loro..

(Chorus)
Am
kowe pancen tego..
Em
nglarani ati sing tak jogo..
F G C
tresno tulusku iki mbok sio-sio..

Dm Am
dudu maksud atiku..
G C
nggo nglarani atimu..
Dm Am
mergo wong tuoku..
G Em Am
sing ora setuju..

Am
kowe pancen tego..
Em
nglarani ati sing tak jogo..
F G C
tresno tulusku iki mbok sio-sio..

Dm Am
dudu maksud atiku..
G C
nggo nglarani atimu..
Dm Am
mergo wong tuoku..
G Em Am
sing ora setuju..

F G C Am
orapopo.. kowe milih karo wong liyo..
F G C
mugo langgeng lan uripmu mulyo..

F G C G/B Am
sepurone sampun nggawe cidro a..ti..mu..
F G C
aku dan kamu takkan bisa ber..satu..



Variz feat. Venny - Wates Tresnoku

(Intro) Dm Am Bb C F
Dm Am Bb C F

F
aku.. ngerti..
Bb
wates tresno iki karo sliramu..
Gm C Bb F
aku yowes sadar.. dudu sopo-sopomu..

F
duh, kang mas..
Bb
sepurone yen aku iki salah..
Gm
aku ngerti rosomu..
C F
sampean iki tresno karo aku..

Bb C
sepurane wes nggawe loro atimu..
Bb A
wes rapopo masio atiku loro..

(Chorus)
Dm
kowe pancen tego..
Am
nglarani ati sing tak jogo..
Bb C F
tresno tulusku iki mbok sio-sio..

Gm Dm
dudu maksud atiku..
C F
nggo nglarani atimu..
Gm Dm
mergo wong tuoku..
Am C Dm
sing ora setuju..

Bb C F Dm
orapopo.. kowe milih karo wong liyo..
Bb C F
mugo langgeng lan uripmu mulyo..

(Int.) Dm Gm C F
Bb Am C..

Bb C
sepurone wis nggawe loro atimu..
Bb A
wes rapopo masio atiku loro..

(Chorus)
Dm
kowe pancen tego..
Am
nglarani ati sing tak jogo..
Bb C F
tresno tulusku iki mbok sio-sio..

Gm Dm
dudu maksud atiku..
C F
nggo nglarani atimu..
Gm Dm
mergo wong tuoku..
C Am Dm
sing ora setuju..

Dm
kowe pancen tego..
Am
nglarani ati sing tak jogo..
Bb C F
tresno tulusku iki mbok sio-sio..

Gm Dm
dudu maksud atiku..
C F
nggo nglarani atimu..
Gm Dm
mergo wong tuoku..
C Am Dm
sing ora setuju..

Bb C F Dm
orapopo.. kowe milih karo wong liyo..
Bb C F
mugo langgeng lan uripmu mulyo..

Bb C F C/E Dm
sepurone sampun nggawe cidro a..ti..mu..
Bb C F
aku dan kamu takkan bisa ber..satu..


Next Post Previous Post