Kunci Gitar / Chord Gitar Mendhem Roso - Modal Sewu Feat Niena Widi


Berikut ini adalah kunci gitar lagu Mendhem Roso yang dibawakan oleh Modal Sewu feat Niena Widi. Gunakan kotak pencarian untuk menemukan kunci gitar lagu favoritmu yang lainnya atau buka dan telusuri pada kategori Chord di Metroagc.com ini.



Kunci Gitar Lagu Mendhem Roso - Modal Sewu feat Niena Widi



Capo : fret 4

(Intro) C Csus4 C Csus4

C Csus4
sumilir angin sore..
-C/E F G
nggowo kangen marang sliramu..
Em A
sing mbiyen tau ngisi wektu..
Dm G
naliko sesandingan karo aku..

C Csus4 -C/E F
Gusti.. yen pancen dee jodoku..
-Fm Dm
tulung cedakke awake..
G
dee ngancani saben dinane..

F C
aku sayang karo dee..
F G
aku tresno karo kowe..

(Chorus)
F G
wektu iki ora tak sia siake..
Em
mergo aku.. wes kadung jeru
A
tresno ro kowe..
Dm G
ojo.. nganti ilang selawase..
C
atiku ra kuat..

F G
yen pancen dee dudu jodoku..
Em A
sing tak jaluk.. iso ngerti aku..
Dm G
aku.. mung manungso..
C
sing isone dedongo..

(Int.) F G Em A
Dm G C..

F C
aku sayang karo dee..
F G A
aku tresno karo kowe.. wo..

(Chorus) (Overtone)
G A
wektu iki ora tak sia siake..
F#m
mergo aku.. wes kadung jeru
B
tresno ro kowe..
Em A
ojo.. nganti ilang selawase..
D
atiku ra kuat..

G A
yen pancen dee dudu jodoku..
F#m B
sing tak jaluk.. iso ngerti aku..
Em A
aku.. mung manungso..
D
sing isone dedongo..

G A
wektu iki ora tak sia siake..
F#m
mergo aku.. wes kadung jeru
B
tresno ro kowe..
Em A
ojo.. nganti ilang selawase..
D D7
atiku ra kuat..

G A
yen pancen dee dudu jodoku..
F#m B
sing tak jaluk.. iso ngerti aku..
Em A
aku.. mung manungso..
D
sing isone dedongo..
Em A
aku.. mung manungso..
D
sing isone dedongo..



Chord Originalnya

(Intro) E Esus4 E Esus4

E Esus4
sumilir angin sore..
-E/G# A B
nggowo kangen marang sliramu..
G#m C#
sing mbiyen tau ngisi wektu..
F#m B
naliko sesandingan karo aku..

E Esus4 -E/G# A
Gusti.. yen pancen dee jodoku..
-Am F#m
tulung cedakke awake..
B
dee ngancani saben dinane..

A E
aku sayang karo dee..
A B
aku tresno karo kowe..

(Chorus)
A B
wektu iki ora tak sia siake..
G#m
mergo aku.. wes kadung jeru
C#
tresno ro kowe..
F#m B
ojo.. nganti ilang selawase..
E
atiku ra kuat..

A B
yen pancen dee dudu jodoku..
G#m C#
sing tak jaluk.. iso ngerti aku..
F#m B
aku.. mung manungso..
E
sing isone dedongo..

(Int.) A B G#m C#
F#m B E..

A E
aku sayang karo dee..
A B C#
aku tresno karo kowe.. wo..

(Chorus) (Overtone)
B C#
wektu iki ora tak sia siake..
A#m
mergo aku.. wes kadung jeru
D#
tresno ro kowe..
G#m C#
ojo.. nganti ilang selawase..
F#
atiku ra kuat..

B C#
yen pancen dee dudu jodoku..
A#m D#
sing tak jaluk.. iso ngerti aku..
G#m C#
aku.. mung manungso..
F#
sing isone dedongo..

B C#
wektu iki ora tak sia siake..
A#m
mergo aku.. wes kadung jeru
D#
tresno ro kowe..
G#m C#
ojo.. nganti ilang selawase..
F# F#7
atiku ra kuat..

B C#
yen pancen dee dudu jodoku..
A#m D#
sing tak jaluk.. iso ngerti aku..
G#m C#
aku.. mung manungso..
F#
sing isone dedongo..
G#m C#
aku.. mung manungso..
F#
sing isone dedongo..


Lihat Video Terkait Kunci Gitar / Chord Gitar Mendhem Roso - Modal Sewu feat Niena Widi

Next Post Previous Post