Kunci Gitar / Chord Gitar Kimcil Kepolen (Versi 2) - Chord NDX A.K.A


Berikut ini adalah kunci gitar lagu Kimcil Kepolen (Versi 2) yang dibawakan oleh Chord NDX A.K.A. Gunakan kotak pencarian untuk menemukan kunci atau chord lagu favoritmu yang lainnya atau buka dan telusuri pada kategori Chord di Metroagc.com ini.



Chord Gitar Kimcil Kepolen (Versi 2) - Chord NDX A.K.A



Capo di fret 2

[Intro] Am Em F C E

Am Em F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
C E Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Am Em F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
C E Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

Em
aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
F
ono opo kok koe bedo karo aku iki
C
opo aku salah nek aku tresno koe
E Am
po pendak dino atimu enenge gelisah

Em
mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
F
ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
C
mergo sak iki tresno enenge gor bondo
E Am
menang rupo kalah rupo aku ora popo

[Chorus]
Am Em F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
C E Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Am Em F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
C E Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

Em
pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
F
jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
C
koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
E
opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Am Em
jaremu nek ra FU koe ora i love you
F
jaremu nek ra ninja koe ora cinta
C
nanging pie meneh aku wong ra nduwe
E Am
kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

[Chorus]
Am Em F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
C E Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Am Em F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
C E Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

Em
yo nek koe ra iso trimo opo enenge
F
gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
C
pancen koe konco neng atimu wuto
E
menang rupo moto bondo kui pancen koe

Am Em
aku wes ra betah ngrasake sifatmu
F
mending aku tak pisah ninggalke sliramu
C
ojo rumongso bisa nek koe ora iso
E
atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

[Reff]
Am Em F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
C E Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Am Em F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
C E Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

Am Em F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
C E Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Am Em F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
C E Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo



Lihat juga :
Chord NDX A.K.A - Kimcil Kepolen


Next Post Previous Post