Kunci Gitar / Chord Gitar Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu) - Esa Risty


Berikut ini adalah kunci gitar lagu Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu) yang dibawakan oleh Esa Risty. Gunakan kotak pencarian untuk menemukan chord gitar lagu favoritmu yang lainnya atau buka dan telusuri pada kategori Chord di Metroagc.com ini.



Chord Gitar Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu) - Esa Risty



Capo di fret 4

(Intro) C D Bm E
Am D G..

-D Em Em-F#m-G
tak sawang fotomu..
G7 C D
mripat atiku malah ora iso turu..
-C Bm Em
kelingan jaman dewe iseh gandengan..
Am
kroso teko maneh..
D G
udan tresno ning ati nggowo tangisan..

-D Em G
mbiyen tak ikhlaske..
G7 C D
senadyan aku ora bener-bener lilo..
Bm Em
mergane atiku pancen iseh tresno..
Am
ora tak critake..
D G G7
ngecul kowe dadi kliru ku sing gede..

(Chorus)
C
aku mundur..
D G
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
G7 C
wis tak pekso..
D Bm
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
E Am
aku ngroso ora iso nyenengake
D
aku gur.. nduwe..
C D G
tresno.. sing jujur marang sliramu..

(Int.) -D Em D G..
C D G D..

Em G
mbiyen tak ikhlaske..
G7 C D
senadyan aku ora bener-bener lilo..
Bm Em
mergane atiku pancen iseh tresno..
Am
ora tak critake..
D G G7
ngecul kowe dadi kliru ku sing gede..

(Chorus)
C
aku mundur..
D G
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
G7 C
wis tak pekso..
D Bm
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
E Am
aku ngroso ora iso nyenengake
D
aku gur.. nduwe..
C D G
tresno.. sing jujur marang sliramu..

G7 C
aku mundur..
D G
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
G7 C
wis tak pekso..
D Bm
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
E Am
aku ngroso ora iso nyenengake
D
aku gur.. nduwe..
C D G
tresno sing jujur marang sliramu..
C D G
tresno sing jujur marang sliramu..



Esa Risty - Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu)

(Intro) E F# D#m G#
C#m F# B..

-F# G#m G#m-A#m-B
tak sawang fotomu..
B7 E F#
mripat atiku malah ora iso turu..
-E D#m G#m
kelingan jaman dewe iseh gandengan..
C#m
kroso teko maneh..
F# B
udan tresno ning ati nggowo tangisan..

-F# G#m B
mbiyen tak ikhlaske..
B7 E F#
senadyan aku ora bener-bener lilo..
D#m G#m
mergane atiku pancen iseh tresno..
C#m
ora tak critake..
F# B B7
ngecul kowe dadi kliru ku sing gede..

(Chorus)
E
aku mundur..
F# B
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
B7 E
wis tak pekso..
F# D#m
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
G# C#m
aku ngroso ora iso nyenengake
F#
aku gur.. nduwe..
E F# B
tresno.. sing jujur marang sliramu..

(Int.) -F# G#m F# B..
E F# B F#..

G#m B
mbiyen tak ikhlaske..
B7 E F#
senadyan aku ora bener-bener lilo..
D#m G#m
mergane atiku pancen iseh tresno..
C#m
ora tak critake..
F# B B7
ngecul kowe dadi kliru ku sing gede..

(Chorus)
E
aku mundur..
F# B
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
B7 E
wis tak pekso..
F# D#m
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
G# C#m
aku ngroso ora iso nyenengake
F#
aku gur.. nduwe..
E F# B
tresno.. sing jujur marang sliramu..

B7 E
aku mundur..
F# B
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
B7 E
wis tak pekso..
F# D#m
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
G# C#m
aku ngroso ora iso nyenengake
F#
aku gur.. nduwe..
E F# B
tresno sing jujur marang sliramu..
E F# B
tresno sing jujur marang sliramu..


Next Post Previous Post