Kunci Gitar / Chord Gitar Aftershine Feat. Tiara Linggar - Nangisi Lungamu


Berikut ini adalah chord gitar lagu Aftershine feat. Tiara Linggar yang dibawakan oleh Nangisi Lungamu. Gunakan kotak pencarian untuk menemukan chord gitar lagu favoritmu yang lainnya atau buka dan telusuri pada kategori Chord di Metroagc.com ini.



Kunci Gitar Lagu Aftershine feat. Tiara Linggar - Nangisi Lungamu



(Intro) C  F  C  Fm..

C
udane.. wingi..
C7 F
wis terang anggone nelesi..
Fm C G
lan saiki.. pelangimu hadir..

C F
yen akhire..
G C -G/B
bakal.. nglaleake..
Am Dm
aku sing dadi payungmu..
F G
sing relo ngobati laramu..

(Chorus)
F
nganti entek eluhku..
G C G Am
aku.. nangisi lungamu..
F G
kowe ora.. bakal ngerti..
C
sing tak rasake..

F G
loro.. ning ati..
C
sak tenane ning mburimu
G Am
ajur remuk ning dadaku
F
esemku wingi..
G C
amung.. nutupi laraku..

(Int.) Am G F E..

F#m E
(aku ora nyongko..)
D
(kowe nganti)
A E
(berjuang semene gedene..)
Bm C#m D Dm G C
(maturnuwun..)

(Chorus)
F
nganti entek eluhku..
G C G Am
aku.. nangisi lungamu..
F G
kowe ora.. bakal ngerti..
C
sing tak rasake..

F G
loro.. ning ati..
C
sak tenane ning mburimu
G Am
ajur remuk ning dadaku
F
esemku wingi..
G C
amung.. nutupi laraku..

F
nganti entek eluhku...
G
(aku wis ngerti yen selama iki kowe..)
Em Am
(sing selalu ono nggo awakku..)
F G
kowe ora.. bakal ngerti..
C
sing tak rasake..

F G
(aku mung isoh ndongo.. mugo..)
C
sak tenane ning mburimu
G Am
ajur remuk ning dadaku
F
esemku wingi..
G C
amung.. nutupi laraku..

Dm G C G Am
isoh orane aku.. tanpamu..
A Dm G
mugo Gusti.. sing maringi..
C
kuate ati..


Lihat Video Terkait Kunci Gitar / Chord Gitar Aftershine feat. Tiara Linggar - Nangisi Lungamu

Next Post Previous Post