Kunci Gitar / Chord Gitar Tanpo Kowe - Makjenggirat


Berikut ini adalah chord gitar lagu Tanpo Kowe yang dinyanyikan oleh Makjenggirat. Gunakan kotak pencarian untuk menemukan chord gitar lagu favoritmu yang lainnya atau buka dan telusuri pada kategori Chord di Metroagc.com ini.



Kunci Gitar Tanpo Kowe - Makjenggirat



Capo : fret 2

(Intro) C D G -D/F# Em
Am D

G C
mbiyen tau percoyo..
D Bm
nanging malah mbok siakno..
Em Am
percoyo karo manis janjimu..
C D
kowe tego.. ninggalke aku..

G C
pertamane aku ra ngerti..
D Bm
kowe ngeliyo ati..
Em Am
aku mbok apusi.. ra sadar diri..
D G G7
kowe.. pancen nggatheli..

(Chorus)
C D G C
blas ora ngerteni.. ra nduwe ati..
D G C
lambemu lamis.. nggawe ati keiris..
D G
yo wis kono minggato..
C
karo lanangan liyo..
D Bm Em
bakal tak buktekne
Am D G
aku iso.. tanpo ono.. kowe..

(Int.) C D G -D/F# Em
Am D

G C
opo kowe ora ngelingi..
D Bm
mbiyen ngucap janji..
Em
arep sehidup semati..
Am D
nanging saiki.. kabeh..
G
wis mbok blenjani..

(Chorus)
C D G C
blas ora ngerteni.. ra nduwe ati..
D G C
lambemu lamis.. nggawe ati keiris..
D G
yo wis kono minggato..
C
karo lanangan liyo..
D Bm Em
bakal tak buktekne
Am D G
aku iso.. tanpo ono.. kowe..

C D Bm Em
mungkin pancen dadi kekarepanmu..
C D G
kesel aku.. ngerteni polahmu..
C D Bm Em
tak ikhlaske.. aku wis tenang
C D G
ojo ngrumongso aku bakal kelangan..

(Chorus)
C D G C
blas ora ngerteni.. (ra nduwe ati..)
D G C
lambemu lamis.. (nggawe ati keiris..)
D G
yo wis kono minggato..
C
(karo lanangan liyo..)
D Bm Em
bakal tak buktekne
Am D
aku iso.. aku iso..

C D G
(yo wis ora popo..)
C
aku wis iso nrimo..
D G
(kowe gandeng wong liyo..)
C
mugo iso bahagio..
D G
(ora tak getuni..)
C
semua yang tlah terjadi..
D Bm Em
mugo aku iso..
Am D
nduwe ganti.. sing gemati..
Am D G
nduwe ganti.. sing gemati..





(Intro) D E A -E/G# F#m
Bm E

A D
mbiyen tau percoyo..
E C#m
nanging malah mbok siakno..
F#m Bm
percoyo karo manis janjimu..
D E
kowe tego.. ninggalke aku..

A D
pertamane aku ra ngerti..
E C#m
kowe ngeliyo ati..
F#m Bm
aku mbok apusi.. ra sadar diri..
E A A7
kowe.. pancen nggatheli..

(Chorus)
D E A D
blas ora ngerteni.. ra nduwe ati..
E A D
lambemu lamis.. nggawe ati keiris..
E A
yo wis kono minggato..
D
karo lanangan liyo..
E C#m F#m
bakal tak buktekne
Bm E A
aku iso.. tanpo ono.. kowe..

(Int.) D E A -E/G# F#m
Bm E

A D
opo kowe ora ngelingi..
E C#m
mbiyen ngucap janji..
F#m
arep sehidup semati..
Bm E
nanging saiki.. kabeh..
A
wis mbok blenjani..

(Chorus)
D E A D
blas ora ngerteni.. ra nduwe ati..
E A D
lambemu lamis.. nggawe ati keiris..
E A
yo wis kono minggato..
D
karo lanangan liyo..
E C#m F#m
bakal tak buktekne
Bm E A
aku iso.. tanpo ono.. kowe..

D E C#m F#m
mungkin pancen dadi kekarepanmu..
D E A
kesel aku.. ngerteni polahmu..
D E C#m F#m
tak ikhlaske.. aku wis tenang
D E A
ojo ngrumongso aku bakal kelangan..

(Chorus)
D E A D
blas ora ngerteni.. (ra nduwe ati..)
E A D
lambemu lamis.. (nggawe ati keiris..)
E A
yo wis kono minggato..
D
(karo lanangan liyo..)
E C#m F#m
bakal tak buktekne
Bm E
aku iso.. aku iso..

D E A
(yo wis ora popo..)
D
aku wis iso nrimo..
E A
(kowe gandeng wong liyo..)
D
mugo iso bahagio..
E A
(ora tak getuni..)
D
semua yang tlah terjadi..
E C#m F#m
mugo aku iso..
Bm E
nduwe ganti.. sing gemati..
Bm E A
nduwe ganti.. sing gemati..


Lihat Video Terkait Kunci Gitar / Chord Gitar Tanpo Kowe - Makjenggirat

Next Post Previous Post