Kunci Gitar / Chord Gitar Sabaro Sedelo - Om Wawes Feat Pendhoza


Berikut ini adalah kunci gitar lagu Sabaro Sedelo yang dibawakan oleh Om Wawes feat Pendhoza. Gunakan kotak pencarian untuk menemukan kunci gitar lagu favoritmu yang lainnya atau buka dan telusuri pada kategori Chord di Metroagc.com ini.



Kunci Gitar Sabaro Sedelo - Om Wawes feat Pendhoza



Capo : fret 2

(Intro) C D Am B Em
C D Am B Em

G C
wis tak lilakke awakku..
Am D
lungo mergo kewajibanku..
Bm Em
ra tau nyanding kuwi wis biasa..
C Am D
sing tak pengen kowe tetep setia..

G C
ojo senengmu salah paham..
Am D
yen aku durung ngekei kabar..
Bm Em
kabeh iki butuh perjuangan tenan
C D G
njogo ati.. mergo keadaan..

Em Bm
wingi ngucap kangen
C G
lewat telfon karo aku
Em Bm
bakal nunggu aku
C G
senajan suwene lungaku
Em Bm
usapen eluhmu
C G
sing nggawe kowe ra ayu
Am D
aku mesti bali.. dinggo sliramu.. hoo..

(Chorus)
C D
selawase kowe tetep ning atiku..
Bm Em
senadyan rogomu ora ning sandingku..
C
mung iso nyawang fotomu
D
nggo tombo kangen atiku

C D
sak tenane.. ati iki ora lilo
Bm Em
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
C
ninggalke sliramu lungo
D G
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

(Int.) C D Bm Em C D

(Rapp)
Em C
sing sabar nadyan ngeten ra barengan
G D
tresno kuwi pancen butuh penjuangan
Em C
eling dalan ojo nganti kelentrang
G D
kowe kudu ngerti aku wedi kelangan
Em C
setio kuwi pancen angel le nglakoni
G D
aku percoyo kowe iso njogo ati
Em C
senajan kangen aku pamit ora bali
G D
nanging aku yo mung kowe sing nduweni..

(Chorus)
C D
selawase kowe tetep ning atiku..
Bm Em
senadyan rogomu ora ning sandingku..
C
mung iso nyawang fotomu
D
nggo tombo kangen atiku

C D
sak tenane.. ati iki ora lilo
Bm Em
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
C
ninggalke sliramu lungo
D G
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

C D
selawase kowe tetep ning atiku..
Bm Em
senadyan rogomu ora ning sandingku..
C
mung iso nyawang fotomu
D
nggo tombo kangen atiku

C D
sak tenane.. ati iki ora lilo
Bm Em
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
C
ninggalke sliramu lungo
D G
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

(Outro) C-C G-G

Chord Dasar

(Intro) F G Dm E Am
F G Dm E Am

C F
wis tak lilakke awakku..
Dm G
lungo mergo kewajibanku..
Em Am
ra tau nyanding kuwi wis biasa..
F Dm G
sing tak pengen kowe tetep setia..

C F
ojo senengmu salah paham..
Dm G
yen aku durung ngekei kabar..
Em Am
kabeh iki butuh perjuangan tenan
F G C
njogo ati.. mergo keadaan..

Am Em
wingi ngucap kangen
F C
lewat telfon karo aku
Am Em
bakal nunggu aku
F C
senajan suwene lungaku
Am Em
usapen eluhmu
F C
sing nggawe kowe ra ayu
Dm G
aku mesti bali.. dinggo sliramu.. hoo..

(Chorus)
F G
selawase kowe tetep ning atiku..
Em Am
senadyan rogomu ora ning sandingku..
F
mung iso nyawang fotomu
G
nggo tombo kangen atiku

F G
sak tenane.. ati iki ora lilo
Em Am
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
F
ninggalke sliramu lungo
G C
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

(Int.) F G Em Am F G

(Rapp)
Am F
sing sabar nadyan ngeten ra barengan
C G
tresno kuwi pancen butuh penjuangan
Am F
eling dalan ojo nganti kelentrang
C G
kowe kudu ngerti aku wedi kelangan
Am F
setio kuwi pancen angel le nglakoni
C G
aku percoyo kowe iso njogo ati
Am F
senajan kangen aku pamit ora bali
C G
nanging aku yo mung kowe sing nduweni..

(Chorus)
F G
selawase kowe tetep ning atiku..
Em Am
senadyan rogomu ora ning sandingku..
F
mung iso nyawang fotomu
G
nggo tombo kangen atiku

F G
sak tenane.. ati iki ora lilo
Em Am
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
F
ninggalke sliramu lungo
G C
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

F G
selawase kowe tetep ning atiku..
Em Am
senadyan rogomu ora ning sandingku..
F
mung iso nyawang fotomu
G
nggo tombo kangen atiku

F G
sak tenane.. ati iki ora lilo
Em Am
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
F
ninggalke sliramu lungo
G C
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

(Outro) F-F C-C


Next Post Previous Post