Kunci Gitar / Chord Gitar LSista - Ninggal Rabi


Berikut ini adalah chord gitar lagu Ninggal Rabi yang chord gitar lagu favoritmu yang lainnya atau buka dan telusuri pada kategori Chord di Metroagc.com ini.



Kunci Gitar Lagu Ninggal Rabi - LSista



(Intro) C G Am F G
C G Am F G C

C G/B Am G
patang tahun suwene kowe njogo atimu
F C Dm G
patang tahun suwene kowe njogo tresnomu
F C
sliramu wis teguh nggo nali katresnon iki
Dm G
wis tok rembug.. karo wong tuamu..

C G/B Am G
dino.. kae.. mantep atimu nali tresnoku
F C Dm G
pengen gandeng ning pelaminan karo awakku
F C
sliramu wis kondo yen arep nglamar awakku
Dm G
pengen gandeng tekan nduwe anak putu..

F G C Am
sepurane aku medotke tresno
Dm
cintamu aku lempar
G
pas kowe wis arep nglamar..

(Chorus)
C Am
alesanku wis ra cocok.. karo kowe
Dm G
aku wis ra iso tetep gandeng karo kowe..
C Am
aku ra wani ngandani yen aku wis arep rabi
Dm G
ora kacek suwe seko aku medot tresno iki..

F C
seko kanca-kancamu kowe ngerti sak kabehe
Dm G
nem sasi suwene aku gandeng ro liyane
F C Am
ning mburimu aku mlaku ro liyane
Dm
nanging aku ra tego
G C
ninggal kowe.. sing banget tresno..

(Int.) C G Am Em F C Dm G
F G Em Am Dm G C..

C G Am
dudu maksud atiku agawe lara atimu
Em F
dudu maksud batinku gawe gelo awakmu
C Dm
patang tahun anggonmu njogo tresno iki
G
nem sasi aku ketemu
Am
sing banget tak tresnani
C
jane kanca-kancamu ngerti sak kabehe
Dm
nanging podo ra tego ngomongke ning kowe
G
podo aku dewe, sing bingung kepiye
G C G
meh ngomong kepiye piye le njelaske..

(Chorus)
C Am
alesanku wis ra cocok.. karo kowe
Dm G
aku wis ra iso tetep gandeng karo kowe..
C Am
aku ra wani ngandani yen aku wis arep rabi
Dm G
ora kacek suwe seko aku medot tresno iki..

C Am
alesanku wis ra cocok.. karo kowe
Dm G
aku wis ra iso tetep gandeng karo kowe..
C Am
aku ra wani ngandani yen aku wis arep rabi
Dm G
ora kacek suwe seko aku medot tresno iki..

C G/B Am G
patang tahun suwene kowe njogo atimu..


Lihat Video Terkait Kunci Gitar / Chord Gitar LSista - Ninggal Rabi

Next Post Previous Post