Kunci Gitar / Chord Gitar Loro Ati - Damara De


Berikut ini adalah chord gitar lagu Loro Ati yang dibawakan oleh Damara De. Gunakan kotak pencarian untuk menemukan chord gitar lagu favoritmu yang lainnya atau buka dan telusuri pada kategori Chord di Metroagc.com ini.



Kunci Gitar Loro Ati - Damara De



Capo di fret 2

(Intro) F G C G..

C F
uwes suwi.. aku curiga ro kowe..
G
mong tak pendem..
C
nunggu lek enek buktine..

Dm G
nanging saiki uwes wayahe
Em Am
seng tak songko wes ono buktine
Dm G C G
neng mburiku.. kowe mbagi.. cintaku..

(Chorus)
F G
loro ati.. campur roso benci..
C G/B Am
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
Dm
blenjani sumpah janjimu..
G
manis neng ngarepku
C G
tapi pahit neng mburiku..

C F
memang tego.. kowe ngancurne asmoro..
G C
ora mikir.. perasaanku nelongso..
Dm G
kuciwo numpok neng njero dodo
Em Am
wes jeru tenan, wes kadung tresno
Dm G C G
seliramu.. ngelarani.. atiku..

(Chorus)
F G
loro ati.. campur roso benci..
C G/B Am
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
Dm
blenjani sumpah janjimu..
G
manis neng ngarepku
C C7
tapi pahit neng mburiku..

F G
mugo-mugo.. kowe entok balesane ..
C G/B Am
ben ngerasakne opo seng saiki tak roso..
Dm
suwi cepet pasti teko..
G
kowe bakal ngerasakne seng..
C G
saiki tak roso..

(Int.) Dm G Em Am
Dm F G C G..

(Chorus)
F G
loro ati.. campur roso benci..
C G/B Am
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
Dm
blenjani sumpah janjimu..
G
manis neng ngarepku
C C7
tapi pahit neng mburiku..

F G
mugo-mugo.. kowe entok balesane ..
C G/B Am
ben ngerasakne opo seng saiki tak roso..
Dm
suwi cepet pasti teko..
G
kowe bakal ngerasakne seng..
C
saiki tak roso..
Dm -C
suwi cepet pasti teko..
Fm G
kowe bakal.. ngerasakne..
C
seng tak roso..





(Intro) G A D A..

D G
uwes suwi.. aku curiga ro kowe..
A
mong tak pendem..
D
nunggu lek enek buktine..

Em A
nanging saiki uwes wayahe
F#m Bm
seng tak songko wes ono buktine
Em A D A
neng mburiku.. kowe mbagi.. cintaku..

(Chorus)
G A
loro ati.. campur roso benci..
D A/C# Bm
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
Em
blenjani sumpah janjimu..
A
manis neng ngarepku
D A
tapi pahit neng mburiku..

D G
memang tego.. kowe ngancurne asmoro..
A D
ora mikir.. perasaanku nelongso..
Em A
kuciwo numpok neng njero dodo
F#m Bm
wes jeru tenan, wes kadung tresno
Em A D A
seliramu.. ngelarani.. atiku..

(Chorus)
G A
loro ati.. campur roso benci..
D A/C# Bm
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
Em
blenjani sumpah janjimu..
A
manis neng ngarepku
D D7
tapi pahit neng mburiku..

G A
mugo-mugo.. kowe entok balesane ..
D A/C# Bm
ben ngerasakne opo seng saiki tak roso..
Em
suwi cepet pasti teko..
A
kowe bakal ngerasakne seng..
D A
saiki tak roso..

(Int.) Em A F#m Bm
Em G A D A..

(Chorus)
G A
loro ati.. campur roso benci..
D A/C# Bm
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
Em
blenjani sumpah janjimu..
A
manis neng ngarepku
D D7
tapi pahit neng mburiku..

G A
mugo-mugo.. kowe entok balesane ..
D A/C# Bm
ben ngerasakne opo seng saiki tak roso..
Em
suwi cepet pasti teko..
A
kowe bakal ngerasakne seng..
D
saiki tak roso..
Em -D
suwi cepet pasti teko..
Gm A
kowe bakal.. ngerasakne..
D
seng tak roso..


Lihat Video Terkait Kunci Gitar / Chord Gitar Loro Ati - Damara De

Next Post Previous Post