Kunci Gitar / Chord Gitar Idaman - Miqbal GA


Berikut ini adalah chord gitar lagu Idaman yang dinyanyikan oleh Miqbal GA. Gunakan kotak pencarian untuk menemukan kunci atau chord gitar lagu favoritmu yang lainnya atau buka dan telusuri pada kategori Chord di Metroagc.com ini.



Kunci Gitar Lagu Idaman - Miqbal GA



             F       G
pengenku iso dadi idaman
Em Am
nanging aku kok ora seragaman
Dm G
kerjone aku iseh serabutan
C
bayare aku iseh pas-pasan

F G
nuruti kabeh penjalukanmu
Em Am
tak rewangi ra mangan seminggu
Dm G C
seko kuwi.. kowe dadi ora love you..

(Intro) F G C -G/B Am
Dm G C..

C G
pancen aku.. dudu wong nduwe..
F
bedo karo de'e..
G C
sing menang sak kabehe..
F G
bondo ndunyo ra sepiro..
Em Am
ora nduwe opo-opo..
Dm G
sadar diri aku mesti mbok larani..

(Chorus)
F G
pengenku iso dadi idaman
Em Am
nanging aku kok ora seragaman
Dm G
kerjone aku iseh serabutan
C
bayare aku iseh pas-pasan

F G
nuruti kabeh penjalukanmu
Em Am
tak rewangi ra mangan seminggu
Dm G C
seko kuwi.. kowe dadi ora love you..

(Int.) Dm G Em Am
Dm G C..
F G Em Am
Dm G C..

C G
pancen aku.. dudu wong nduwe..
F
bedo karo de'e
G C
sing menang sak kabehe..
F G
bondo ndunyo ra sepiro..
Em Am
ora nduwe opo-opo..
Dm G
sadar diri aku mesti mbok larani..

(Chorus)
F G
pengenku iso dadi idaman
Em Am
nanging aku kok ora seragaman
Dm G
kerjone aku iseh serabutan
C
bayare aku iseh pas-pasan

F G
nuruti kabeh penjalukanmu
Em Am
tak rewangi ra mangan seminggu
Dm G C
seko kuwi.. kowe dadi ora love you..

F G
pengenku iso dadi idaman
Em Am
nanging aku kok ora seragaman
Dm G
kerjone aku iseh serabutan
C
bayare aku iseh pas-pasan

F G
nuruti kabeh penjalukanmu
Em Am
tak rewangi ra mangan seminggu
Dm G C Am
seko kuwi.. kowe dadi ora love you..
Dm G C Am
seko kuwi.. kowe dadi ora love you..
Dm G C
tanpo kowe... aku biasa wae..



Chord Originalnya

C D
pengenku iso dadi idaman
Bm Em
nanging aku kok ora seragaman
Am D
kerjone aku iseh serabutan
G
bayare aku iseh pas-pasan

C D
nuruti kabeh penjalukanmu
Bm Em
tak rewangi ra mangan seminggu
Am D G
seko kuwi.. kowe dadi ora love you..

(Intro) C D G -D/F# Em
Am D G..

G D
pancen aku.. dudu wong nduwe..
C
bedo karo de'e..
D G
sing menang sak kabehe..
C D
bondo ndunyo ra sepiro..
Bm Em
ora nduwe opo-opo..
Am D
sadar diri aku mesti mbok larani..

(Chorus)
C D
pengenku iso dadi idaman
Bm Em
nanging aku kok ora seragaman
Am D
kerjone aku iseh serabutan
G
bayare aku iseh pas-pasan

C D
nuruti kabeh penjalukanmu
Bm Em
tak rewangi ra mangan seminggu
Am D G
seko kuwi.. kowe dadi ora love you..

(Int.) Am D Bm Em
Am D G..
C D Bm Em
Am D G..

G D
pancen aku.. dudu wong nduwe..
C
bedo karo de'e
D G
sing menang sak kabehe..
C D
bondo ndunyo ra sepiro..
Bm Em
ora nduwe opo-opo..
Am D
sadar diri aku mesti mbok larani..

(Chorus)
C D
pengenku iso dadi idaman
Bm Em
nanging aku kok ora seragaman
Am D
kerjone aku iseh serabutan
G
bayare aku iseh pas-pasan

C D
nuruti kabeh penjalukanmu
Bm Em
tak rewangi ra mangan seminggu
Am D G
seko kuwi.. kowe dadi ora love you..

C D
pengenku iso dadi idaman
Bm Em
nanging aku kok ora seragaman
Am D
kerjone aku iseh serabutan
G
bayare aku iseh pas-pasan

C D
nuruti kabeh penjalukanmu
Bm Em
tak rewangi ra mangan seminggu
Am D G Em
seko kuwi.. kowe dadi ora love you..
Am D G Em
seko kuwi.. kowe dadi ora love you..
Am D G
tanpo kowe... aku biasa wae..


Lihat Video Terkait Kunci Gitar / Chord Gitar Idaman - Miqbal GA

Next Post Previous Post