Kunci Gitar / Chord Gitar Getun Ati - Afrida Chann


Berikut ini adalah chord gitar lagu Getun Ati yang dinyanyikan oleh Afrida Chann. Gunakan kotak pencarian untuk menemukan kunci atau chord lagu favoritmu yang lainnya atau buka dan telusuri pada kategori Chord di Metroagc.com ini.



Chord Gitar Lagu Getun Ati - Afrida Chann



(Intro) Dm G C F
Dm G C E..

Am G
tak tulis lagu iki..
F C
gawe ungkapan roso ati..
Dm E
roso tresno sing mbiyen..
Am
tau tak jogo..

Dm G
nanging saikine..
C Am
kabeh wes tinggal cerito..
Dm G C
aku.. wes milih wong liyo..

(Intro) F G Em Am
hoo.. hoo.. hoo..
Dm G C -E
huuu uu.. huu..

Am G
senajan aku uwis duwe..
F C
pasangan sing tak tenani..
Dm E Am
ati tetp ora biso diapusi..

Dm G
arep tekan kapan..
C Am
aku biso ngelalekne..
Dm G C
kenangan pas bareng karo kowe..

(Chorus)
E Am G
gemercik banyu udan..
F C
sing tau dadi kenangan..
Dm E
aku sing janjeni
Am
aku.. sing malah blenjani..
F G
mugo Gusti.. maringi..
G C
jodomu sing gemati..

E Am G
pangapurane aku..
F C
sing wes tau nggawe tatu..
Dm E
nggawe roso kuciwo..
Am
ing cerito uripmu..
F G C
jujur.. aku.. iseh tresno sliramu..

(Int.) F G Em Am
Dm G C..
Dm G C G..

F G Em Am
getun atiku wes tau janjeni..
F G C
nanging urip iki.. pilihan ati..
F G
lupakan kenangan iki..
C
cukup di dadekne story..

(Chorus)
E Am G
gemercik banyu udan..
F C
sing tau dadi kenangan..
Dm E
aku sing janjeni
Am
aku.. sing malah blenjani..
F G
mugo Gusti.. maringi..
G C
jodomu sing gemati..

E Am G
pangapurane aku..
F C
sing wes tau nggawe tatu..
Dm E
nggawe roso kuciwo..
Am
ing cerito uripmu..
F G C
jujur.. aku.. iseh tresno sliramu..
F G C
jujur.. aku.. iseh tresno sliramu..



Afrida Chann - Getun Ati

(Intro) Am D G C
Am D G B..

Em D
tak tulis lagu iki..
C G
gawe ungkapan roso ati..
Am B
roso tresno sing mbiyen..
Em
tau tak jogo..

Am D
nanging saikine..
G Em
kabeh wes tinggal cerito..
Am D G
aku.. wes milih wong liyo..

(Intro) C D Bm Em
hoo.. hoo.. hoo..
Am D G -B
huuu uu.. huu..

Em D
senajan aku uwis duwe..
C G
pasangan sing tak tenani..
Am B Em
ati tetp ora biso diapusi..

Am D
arep tekan kapan..
G Em
aku biso ngelalekne..
Am D G
kenangan pas bareng karo kowe..

(Chorus)
B Em D
gemercik banyu udan..
C G
sing tau dadi kenangan..
Am B
aku sing janjeni
Em
aku.. sing malah blenjani..
C D
mugo Gusti.. maringi..
D G
jodomu sing gemati..

B Em D
pangapurane aku..
C G
sing wes tau nggawe tatu..
Am B
nggawe roso kuciwo..
Em
ing cerito uripmu..
C D G
jujur.. aku.. iseh tresno sliramu..

(Int.) C D Bm Em
Am D G..
Am D G D..

C D Bm Em
getun atiku wes tau janjeni..
C D G
nanging urip iki.. pilihan ati..
C D
lupakan kenangan iki..
G
cukup di dadekne story..

(Chorus)
B Em D
gemercik banyu udan..
C G
sing tau dadi kenangan..
Am B
aku sing janjeni
Em
aku.. sing malah blenjani..
C D
mugo Gusti.. maringi..
D G
jodomu sing gemati..

B Em D
pangapurane aku..
C G
sing wes tau nggawe tatu..
Am B
nggawe roso kuciwo..
Em
ing cerito uripmu..
C D G
jujur.. aku.. iseh tresno sliramu..
C D G
jujur.. aku.. iseh tresno sliramu..


Lihat Video Terkait Kunci Gitar / Chord Gitar Getun Ati - Afrida Chann

Next Post Previous Post