Kunci Gitar / Chord Gitar Berlinda Estrelita - Sayangmu Wes Sudo (Mati Kaku)


Berikut ini adalah chord gitar lagu Sayangmu Wes Sudo (Mati Kaku) yang kunci atau chord gitar lagu favoritmu yang lainnya atau buka dan telusuri pada kategori Chord di Metroagc.com ini.



Chord Gitar Lagu Sayangmu Wes Sudo (Mati Kaku) - Berlinda Estrelita



Capo di fret 5

(Intro) C G Am Em
F C Dm G C G

C G Am
bingung.. rasane atiku..
Em F
mergo sikapmu sing suwe-suwe
G C G
ora nganggep aku..

C G
tak mundur.. ra kuat aku..
Am Em
yen kudu terus mlaku..
F G C
iso-iso aku mati kaku..

Am Em
sayangmu.. saiki wis sudo..
F C
opo mergo wis ono sing liyo..
Am Em
tresnamu saiki wis ngambang..
F G
opo tenan.. aku mbok anggep ilang..

(Chorus)
C G Am Em
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
F C Dm G
janjimu semono ora iso tak percoyo..
C G
pancen kudu tak ikhlasno..
Am Em
golek'o tresno sing liyo
F C Dm
timbang suwe-suwe atiku iki
G C
sing keronto-ronto..

(Int.) C G Am Em
F C Dm G C G

Am Em
sayangmu.. saiki wis sudo..
F C
opo mergo wis ono sing liyo..
Am Em
tresnamu saiki wis ngambang..
F G
opo tenan.. aku mbok anggep ilang..

(Chorus)
C G Am Em
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
F C Dm G
janjimu semono ora iso tak percoyo..
C G
pancen kudu tak ikhlasno..
Am Em
golek'o tresno sing liyo
F C Dm
timbang suwe-suwe atiku iki
G C G
sing keronto-ronto..

C G Am Em
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
F C Dm G
janjimu semono ora iso tak percoyo..
C G
pancen kudu tak ikhlasno..
Am Em
golek'o tresno sing liyo
F C Dm
timbang suwe-suwe atiku iki
G C
sing keronto-ronto..



Berlinda Estrelita - Sayangmu Wes Sudo (Mati Kaku)

(Intro) F C Dm Am
Bb F Gm C F C

F C Dm
bingung.. rasane atiku..
Am Bb
mergo sikapmu sing suwe-suwe
C F C
ora nganggep aku..

F C
tak mundur.. ra kuat aku..
Dm Am
yen kudu terus mlaku..
Bb C F
iso-iso aku mati kaku..

Dm Am
sayangmu.. saiki wis sudo..
Bb F
opo mergo wis ono sing liyo..
Dm Am
tresnamu saiki wis ngambang..
Bb C
opo tenan.. aku mbok anggep ilang..

(Chorus)
F C Dm Am
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
Bb F Gm C
janjimu semono ora iso tak percoyo..
F C
pancen kudu tak ikhlasno..
Dm Am
golek'o tresno sing liyo
Bb F Gm
timbang suwe-suwe atiku iki
C F
sing keronto-ronto..

(Int.) F C Dm Am
Bb F Gm C F C

Dm Am
sayangmu.. saiki wis sudo..
Bb F
opo mergo wis ono sing liyo..
Dm Am
tresnamu saiki wis ngambang..
Bb C
opo tenan.. aku mbok anggep ilang..

(Chorus)
F C Dm Am
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
Bb F Gm C
janjimu semono ora iso tak percoyo..
F C
pancen kudu tak ikhlasno..
Dm Am
golek'o tresno sing liyo
Bb F Gm
timbang suwe-suwe atiku iki
C F C
sing keronto-ronto..

F C Dm Am
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
Bb F Gm C
janjimu semono ora iso tak percoyo..
F C
pancen kudu tak ikhlasno..
Dm Am
golek'o tresno sing liyo
Bb F Gm
timbang suwe-suwe atiku iki
C F
sing keronto-ronto..


Lihat Video Terkait Kunci Gitar / Chord Gitar Berlinda Estrelita - Sayangmu Wes Sudo (Mati Kaku)

Next Post Previous Post