Kunci Gitar / Chord Gitar Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We) - Mala Agatha


Berikut ini adalah chord gitar lagu Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We) yang dinyanyikan oleh Mala Agatha. Gunakan kotak pencarian untuk menemukan kunci gitar atau chord gitar lagu favoritmu yang lainnya atau buka dan telusuri pada kategori Chord di Metroagc.com ini.



Chord Gitar Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We) - Mala Agatha



Capo di fret 1

G
neng ngendi perasaanmu..
C
naliko ninggalne aku
F G C
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
F G Em Am
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
F G C
wes tak busek jenengmu seko atiku..

(Intro) F G Em Am Dm G C

C F C
tak kiro we ra eling karo aku..
C F G
sing mbiyen tau manggon neng atimu..
C Am F
pirang.. tahun kowe ninggalne aku
C G C G
ora eling karo janji lan sumpahmu..

C F C
saiki kowe ngejak balen aku..
C F G
ra mikir piye tatune atiku..
C C7 F
salah dalan.. nuruti angen angenmu
C G C
aku pancen dudu' pilihan atimu..

(Chorus)
G
neng ngendi perasaanmu..
C
naliko ninggalne aku
F G C
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
F G Em Am
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
F G C
wes tak busek jenengmu seko atiku..

(Int.) C G C
C F G
Em Am Dm G C G

C F C
saiki kowe ngejak balen aku..
C F G
ra mikir piye tatune atiku..
C C7 F
salah dalan.. nuruti angen angenmu
C G C
aku pancen dudu' pilihan atimu..

(Chorus)
G
neng ngendi perasaanmu..
C
naliko ninggalne aku
F G C
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
F G Em Am
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
F G C
wes tak busek jenengmu seko atiku..

G
neng ngendi perasaanmu..
C
naliko ninggalne aku
F G C
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
F G Em Am
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
F G C
wes tak busek jenengmu seko atiku..



Mala Agatha - Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We)

G#
neng ngendi perasaanmu..
C#
naliko ninggalne aku
F# G# C#
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
F# G# Fm A#m
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
F# G# C#
wes tak busek jenengmu seko atiku..

(Intro) F# G# Fm A#m D#m G# C#

C# F# C#
tak kiro we ra eling karo aku..
C# F# G#
sing mbiyen tau manggon neng atimu..
C# A#m F#
pirang.. tahun kowe ninggalne aku
C# G# C# G#
ora eling karo janji lan sumpahmu..

C# F# C#
saiki kowe ngejak balen aku..
C# F# G#
ra mikir piye tatune atiku..
C# C#7 F#
salah dalan.. nuruti angen angenmu
C# G# C#
aku pancen dudu' pilihan atimu..

(Chorus)
G#
neng ngendi perasaanmu..
C#
naliko ninggalne aku
F# G# C#
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
F# G# Fm A#m
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
F# G# C#
wes tak busek jenengmu seko atiku..

(Int.) C# G# C#
C# F# G#
Fm A#m D#m G# C# G#

C# F# C#
saiki kowe ngejak balen aku..
C# F# G#
ra mikir piye tatune atiku..
C# C#7 F#
salah dalan.. nuruti angen angenmu
C# G# C#
aku pancen dudu' pilihan atimu..

(Chorus)
G#
neng ngendi perasaanmu..
C#
naliko ninggalne aku
F# G# C#
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
F# G# Fm A#m
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
F# G# C#
wes tak busek jenengmu seko atiku..

G#
neng ngendi perasaanmu..
C#
naliko ninggalne aku
F# G# C#
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
F# G# Fm A#m
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
F# G# C#
wes tak busek jenengmu seko atiku..


Next Post Previous Post