Chord Gitar Pingal – Happy Asmara

 Apakah kalian suka mendengarkan lagu dari artis Indonesia terkenal, Happy Asmara? Jika ya, maka kalian akan senang mendengar bahwa kami akan membagikan chord gitar untuk lagu terbarunya yang berjudul "Pingal". Berikut ini adalah chord gitar yang dapat kalian mainkan untuk lagu ini.

gambar cover lagu pingal- Happy Asmara

Chord Gitar Pingal – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro)
F  G  Em  A
Dm  G  C

C                 
Piye.. sing njelaske
             F
karo wong tuo..
G                     C
Wes ngelakoni tekan semene..
G/B   A       
Nek akhire bakal
             Dm
bubar pisahan..
        G      
Kowe kegodo tresno
              C
karo wong liyo..
   C            
Ngelali.. kowe sing
              F
tau omong dewe..
G                     C
Nglakoni tresno tekan tuo..
G/B    A      
Ora ngeliyo mung
                Dm
aku neng atimu..
          G     
Nanging saiki atimu
             C
ono wong liyo..
F      G
Ibarat esuk mendung..
Em    A      Dm
Awan aku kudanan..
             G
Sore mbok larani..
                C
Mbengi tak tangisi..


(Chorus)

                F
Mung iso mbayangke..
          G
Kabeh kenangan..
                Em
Kowe tak boncengke..
                    A
Turut dalan kekepan kudanan
           Dm
Saiki nyatane..
             G
Kowe malah milih..
               C C7
Dikekep wong liyo..
               F
Opo kowe ra kroso..
              G
abot'e atiku..
          Em
Kudu kelangan..
                            A
Wong sing paling tak tresnani..
          Dm
Rajenak dolan..
           G
Radoyan mangan..
               C
Nek ora mbok dulang..

(Int.)

F  G  m
F  G  C

F      G
Ibarat esuk mendung..
Em    A      Dm
Awan aku kudanan..
              G
Sore mbok larani..
                 C C7
Mbengi tak tangisi..

(Chorus)

                F
Mung iso mbayangke..
          G
Kabeh kenangan..
                Em
Kowe tak boncengke..
                    A
Turut dalan kekepan kudanan
            Dm
Saiki nyatane..
             G
Kowe malah milih..
               C C7
Dikekep wong liyo..
               F 
Opo kowe ra kroso..
              G
abot'e atiku..
         Em
Kudu kelangan..
Wong sing paling..
               A
tak tresnani..
           Dm
Rajenak dolan..
           G
Radoyan mangan..
               F  Fm  C
Nek ora mbok dulang..
Dm
Rajenak dolan..
           G
Radoyan mangan..
               F   Fm  C
Nek ora mbok dulang..

Terima kasih telah berkunjung ke metroagc.com pada postingan tentang chord gitar lagu "Pingal" dari Happy Asmara ini. Kami harap kalian dapat memainkan lagu ini dengan mudah menggunakan chord yang kami bagikan. Jangan lupa untuk selalu kunjungi metroagc.com untuk mendapatkan chord gitar dan lirik lagu lainnya.

Next Post Previous Post